Test Bank For An Invitation To Health 4th Canadian Edition By Lara Lauzon and Dianne Hales

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 017653153X ISBN-13: 978-0176531539

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000404

Test Bank For An Invitation To Health 4th Canadian Edition By Lara Lauzon and Dianne Hales

TABLE OF CONTENTS

Chapter 1 An Invitation to Health and Wellness 1-1

Chapter 2 Psychosocial Health 2-1

Chapter 3 Personal Stress Management 3-1

Chapter 4 Physical Activity for Fitness, Health, and Athletic Performance 4-1

Chapter 5 Personal Nutrition 5-1

Chapter 6 Healthy Eating for Weight Management 6-1

Chapter 7 Personal Relationships and Sexuality 7-1

Chapter 8 Birth Control Choices and Pregnancy 8-1

Chapter 9 Protecting Yourself from Infectious Diseases 9-1

Chapter 10 Lowering Your Risk of Major Diseases 10-1

Chapter 11 Drug Use, Misuse, and Abuse 11-1

Chapter 12 Alcohol and Tobacco Use, Misuse, and Abuse 12-1

Chapter 13 Traditional and Complementary Health-Care Approaches 13-1

Chapter 14 Staying Safe: Preventing Injury, Violence, and Victimization 14-1

Chapter 15 Healthy Aging 15-1

Chapter 16 Working Toward a Healthy Environment 16-1

Chapter 17 The Spirit of Health and Wellness 17-1

Chapter 1—An Invitation to Health and Wellness

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following have an interconnectedness, according to Aboriginal health, as guided by holism?

a.

the mind and the spiritual world

b.

the body, mind, and spirit

c.

the individual and health care

d.

the individual and the spiritual world

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

2. According to the First Nations Medicine Wheel, which four aspects of our lives should be in balance?

a.

physical, intellectual, emotional, social

b.

psychological, mental, religious, social

c.

psychological, mental, emotional, religious

d.

physical, mental, emotional, spiritual

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

3. How does the World Health Organization define health?

a.

physical health accompanied by sound mental health

b.

a state of complete physical, mental, and social well-being

c.

having regular medical checkups

d.

being sound in body, mind, and spirit

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

4. Which group of four elements is included in the Health Field Concept framework?

a.

health-care organizations, lifestyle, environment, human biology

b.

lifestyle, health-care organizations, human biology, illness prevention

c.

health promotion, human biology, lifestyle, health-care organizations

d.

human biology, environment, health-care organizations, health promotion

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

5. Which term is defined as the process of enabling people to increase control over their health and improve it?

a.

wellness

b.

intellectual health

c.

holistic health

d.

health promotion

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

6. Which three national health challenges were identified in the 1986 report titled Achieving Health for All: A Framework for Health Promotion?

a.

reducing inequities, increasing prevention effort, enhancing people’s capacity to cope

b.

increasing prevention effort, reducing disease rates, reducing inequities

c.

enhancing people’s capacity to cope, increasing prevention effort, reducing disease rates

d.

reducing disease rates, reducing inequities, enhancing people’s capacity to cope

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

7. In the Achieving Health for All: A Framework for Health Promotion report, which three mechanisms to health promotion were identified?

a.

healthy eating, supportive care, supportive environment

b.

healthy environments, supportive care, healthy eating

c.

healthy environments, self-care, mutual aid

d.

supportive environments, self-care, mutual aid

ANS: C PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

8. Which three life domains were identified in the Quality of Life Model?

a.

beginning, belonging, and becoming

b.

being, belonging, and becoming

c.

being, belonging, and togetherness

d.

belonging, becoming, and togetherness

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 5-7

BLM: Remember

9. What does the term “population health” refer to?

a.

predisposing factors concerning health in the Canadian population

b.

population density and its impact on the health of Canadians

c.

the accessibility of health care for Canadians

d.

the social and economic forces that shape the health of Canadians

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

10. Which health model encourages the assessment of our behaviour, lifestyle, and environment?

a.

Precede-Proceed Model

b.

Health Promotion Model

c.

Public Health Model

d.

Health Belief Model

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5-6

BLM: Remember

11. Suppose that the local health unit has released a report on the number of people diagnosed with cancer in the region. Which type of study would this report be an example of?

a.

epidemiologic

b.

epidemic

c.

analytic

d.

diagnostic

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 8

BLM: Higher order

12. Which best describes the term “wellness”?

a.

having a positive outlook

b.

taking steps to prevent illness

c.

being psychologically healthy

d.

the absence of disease or infirmity

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 9

BLM: Remember

13. Which dimension of health is associated with enhancing personal relationships?

a.

psychological

b.

emotional

c.

social

d.

spiritual

ANS: C PTS: 1 DIF: 2 REF: 10

BLM: Higher order

14. Finding something you like to do while also having time to spend with your family and friends is reflected by which dimension of health?

a.

emotional

b.

intellectual

c.

social

d.

occupational

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 10

BLM: Higher order

15. Which of the following is an essential component of spiritual wellness?

a.

experiencing love, joy, peace, and fulfillment

b.

feeling excited about oneself and one’s life

c.

attending a religious service on a weekly basis

d.

actively seeking out new friendships

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 10

BLM: Remember

16. Which of the following is an essential step toward maintaining optimal physical wellness?

a.

taking an aspirin every day

b.

regular aerobic activity

c.

moderate alcohol consumption

d.

counting calories

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 11

BLM: Higher order

17. Learning from our mistakes is an example of which dimension of health?

a.

social

b.

mental

c.

intellectual

d.

environmental

ANS: C PTS: 1 DIF: 2 REF: 11

BLM: Higher order

18. What does emotional wellness refer to?

a.

intelligence quotient (I.Q.)

b.

the absence of problems or illness

c.

critical thinking

d.

expressing and managing feelings

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 11

BLM: Remember

19. What is a difference in women’s health compared to men’s health?

a.

Women are more likely to be overweight than men.

b.

Women are more likely to develop an alcohol problem than men.

c.

Women are more likely to have a lower life expectancy than men.

d.

Women are more likely to be physically active than men.

ANS: A PTS: 1 DIF: 3 REF: 12-13

BLM: Remember

20. What is a difference in men’s health compared to women’s health?

a.

Men are more likely to be overweight than women.

b.

Men are more likely to live longer than women.

c.

Men are more likely to be physically active than women.

d.

Men are more likely to develop autoimmune disorders than women.

ANS: C PTS: 1 DIF: 3 REF: 12-13

BLM: Remember

21. What are the three types of factors that influence our behaviours?

a.

enabling, predisposing, reinforcing

b.

enhancing, predisposing, positive praise

c.

enabling, confirming, reinforcing

d.

enhancing, positive praise, confirming

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 16-17

BLM: Remember

22. Mandy is trying to be physically active each day. The office building where she works recently opened a new fitness facility that is free to all employees. Which type of factor is the free membership at the fitness facility an example of?

a.

confirming factor

b.

enabling factor

c.

positive praise factor

d.

behavioural factor

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 16-17

BLM: Higher order

23. Greg has recently lost 10 kilograms by being more physically active and eating more vegetables as snacks. His best friend, Dan, commented on how great he looked and asked how much weight he has lost. Which type of factor is Dan’s comment to Greg an example of?

a.

reinforcing factor

b.

enabling factor

c.

confirming factor

d.

positive praise factor

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 16-17

BLM: Higher order

24. Silvia would like to start an exercise program to increase her upper body strength, but she does not feel confident using the weight machines at the local recreation centre. Which type of factor is Silvia’s lack of confidence an example of?

a.

reinforcing factor

b.

low self-efficacy factor

c.

behavioural factor

d.

predisposing factor

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 16-17

BLM: Higher order

25. Which type of influencing factor is having a membership to a health club an example of?

a.

behavioural factor

b.

enabling factor

c.

influencing factor

d.

reinforcing factor

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 16-17

BLM: Remember

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Compare

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151
Compare

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483
Compare

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810
Compare

Test Bank For Mosbys Pharmacy Technician 3rd Edition by Teresa Hopper

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1437706703 ISBN-10: 1437706703
Compare

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422
Compare

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

$33.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323479154 ISBN-13 ‏ 978-0323479158 Publisher ‏ : ‎ Mosby Inc; Workbook edition Authors: R.N. Sorrentino, Sheila A., Ph.D., R.N. Remmert, Leighann N.
Compare

Test Bank for Structure and Function of the Body 14Edition Thibodeau

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323077226 ISBN-13: 978-0323077224 Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition Authors: Gary A. Thibodeau, Kevin T. Patton

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart